Shopping Center Commission

At the end of last year I was asked to paint a large 2 meter x 2 meter painting for a brand new shopping center in Sønderborg which is in the south of Denmark. It was quite a project! The canvas was so large I had to paint it on the floor. The piece is called ‘Silhouettes in the Rain’

IMG_2681
Here I am in the studio after I finally finished the painting. I had to paint it on the floor as it was so big.
IMG_2726
It took a crew of experts to glue the canvas to the wall.
Finally hanging on the wall.
Finally hanging on the wall!

3 thoughts on “Shopping Center Commission

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s